torsdag den 8. januar 2009

sex, intimitet og blandet pludder...

I denne tid, hvor dagene bliver lysere og det forførende forår nærmer sig, der har jeg tænkt en masse over de milliard forskellige ting der er i sex. Ikke mindre og desværre hellerikke mere verdensomvæltende tanker har drejet rundt i hovedet.

Jeg startede med det fysiske samvær relativt sent. På den anden side af 20 og der var nok gået endnu længere, hvis jeg ikke havde haft en masse paranoide rester i tankerne omkring det. Jeg hoppede ud i projektet i en kollosal brandert og blev kørt til de riges by af en gammel mand og derefter defloreret. Og så var jeg i første omgang ikke så bange længere. At jeg efterfølgende kom frem til, at der fantes mange bedre måder at opleve det på, det er jeg meget taknemmelig for.

Det er simpelthen så fantastisk en umulig blanding at forholde sig til. Blandt andet fordi:

- Det er som udgangspunkt en " naturlig" process,- som fandtes før intellektet. Så der er muligheder for at dyrke sex "helt" uden sin bevidsthed.

- Samtidigt kan det være en af de største stimulanser for intellektet. - Men ikke nødvendigvis på de samme præmisser som stimulerer det " Naturlige"

- Det er såen den eneste aktivitet umiddelbart ( jeg har ikke googlet det) som foregår inde i os. ( naturligvis er det mit kvindelige perspektiv der spiller ind her) men stadigvæk... Det er mega stenet :)

Og det er også det jeg tripper over...egentligt... Hvordan jeg først nu er nået frem til, hvor crazy og betydningsfuldt det er, at det foregår så ekstremt intimt. Eller... Jeg ved ikke om det er betydningsfuldt ala åbenbaringer og amok... Men jeg har ikke oplevet det som værende dét før. Selvom det er foregået inde i mig agtigt. Og det giver en anden og ret så spændende oplevelse. Ikke at fornægte den fordrukne og naturlige ( jeg er rimeligt naturlig til hverdag, men på ingen måde så zen som alko kan gøre mig ;) ) fysiske leg. Men jeg er glad for at have oplevet noget, som næsten kunne kaldes fuld bevidsthed om "agten" Det kommer til at udvikle tingene endnu mere...til endnu mere spændende ballade. Jeg kan stadigvæk ikke få mit hoved viklet rundt omkring det, og regner ikke med, at det sker lige foreløbigt.

Og der er så dramatisk en skævvridning i samfundet, hvad angår oplysning og filosofi omkring sex. Det er så spøjst, at porno er et klik væk, men det kræver flere ugers nørdet yogavideodownloading for at tumle ind i betragtninger om flow og filosofi og sex. Hvor der rent faktisk er ureligiøse men alligevel "alternative" betragtninger om mulighederne og fokus.

Og jeg spekulerer også løs over hvordan det er for en mand i sexsituationer. Jeg ved jeg nok aldrig får oplevelsen, men den forundrer mig. Jeg kendte engang en fyr, der altid tyngedes af, at sex var noget man skulle gøre mod den anden... jeg mener ikke, at det nødvendigvendigvis skal være sådan...men det virker somom det er et naturligt sted, at komme hen. At forholde sig til, at ens tilfredsstillelse foregår inde i et andet menneske....wau...det er rimeligt multifacetteret.

Og at skulle ønske sig noget ind i sit indre univers....det er en meget...tja...ikke noget jeg tænkte så meget over i starten, men helt klart noget, der har gjort mig fabelagtigt selektiv. Men spøjst, at min kultursvampebevidsthed ikke fik den med. Det er tilsyneladende ikke vigtigt for en kvinde, at tænke sådan omkring sex.... Mere noget med at håbe, at han vil elske hende dagen efter og håbe at han gider- og senere lære at kræve- at man får en orgasme...Mærkelig mærkelig verden.

------------------------------
Her i stjerneskibet er jeg begyndt at spille poker igen, og begyndt at vinde. Desuden har jeg fået datoen til min optagelsesprøve til musikvidenskab. Jeg håber jeg overlever bare nogenlunde, for jeg ved allerede, at der er alt for meget bagagge til, at det kommer til at gå godt med søvnen. Men jeg burde kunne klare det nogenlunde...og så må jeg håbe, at det går til bestået med alle de benspænd jeg medbringer.

Historiefortællingen går som man kunne håbe.

Jeg havde et fantastisk romantisk nytår. Det var vidunderligt at dele det med en og måske kunne være der lidt tilbage.

Jeg har fået plads i et øvelokale - Hurra!

Og jeg er først nu ved at løbe tør for penge. Skide fantastisk. Men vi har stadigvæk brænstof og fremtiden er vor.

Ingen kommentarer: